esti social?

Fii prezent in social media!

Social Media Management inseamna servicii ideale atunci cand cauti o modalitate eficienta de a creste nivelul de recunoastere a brandului tau, relatiile si traficul pe site. Trebuie sa fii prezent pe social media prin continut de inalta calitate, activitate zilnica si numar de urmaritori in crestere. Primul lucru pe care il va face agentia noastra este sa dezvolte strategia de marketing pentru afacerea ta prin definirea a „cine, ce, cand și cum”. Prin aceasta metoda de marketing digital iti propunem sa creem o prezenta solida pe retelele de socializare pentru business-ul tau.

Serviciile noastre de social media marketing includ managementul zilnic și optimizarea cresterii. Monitorizam toata activitatea de social media (comentarii, mesaje și recenzii) și ne propunem sa raspundem cat mai rapid.

social media marketing

Vrei sa fii gasit cu usurinta?

Creste numarul de urmaritori

Cresterea numarului de persoane care apreciaza prezenta online a afacerii te va ajuta sa cresti numarul de recomandari. Serviciile noastre de social media marketing te vor ajuta sa cresti numarul de persoane relevante care urmaresc afacerea ta si care se potrivesc cu demografia, interesele si comportamentele clientilor.

Construieste relatii autentice

Cand construiesti o conexiune puternica prin implicarea cu publicul tau, acesta va alege sa cumpere de la tine in defavoarea concurentei. Te vom ajuta sa cresti nivelul de implicare (like-uri, comentarii etc.) la postarile de pe social media. Cu cat ai mai multe persoane care se implica, cu atat conexiunea ta este mai puternica cu potentialii clienti.

Genereaza trafic si conversii

Cresterea traficului pe site va influenta direct oportunitatile și vanzarile. Ne vom concentra pe dezvoltarea campaniilor de publicitate in retelele de socializare care conduc volume mari de trafic catre site-ul tau si sa crestem conversiile prin adaugarea de reclame care sa ramana in fata vizitatorilor recenti ai site-ului.

Social Media Management

fii prezent!

Social Media Management

O promovare eficienta ar trebui sa fie mai mult decat publicarea de postari si crearea de reclame. Trebuie să fie captivanta, directionata, antrenanta si personalizata pentru brandul tau. 

Cand gestionam conturile de socializare, nu trebuie sa punem toate ouale intr-un singur cos. Fiecare dintre aceste retele de socializare are propriile atuuri si caracteristici care pot fi utile pentru afacerea ta. Acesta este motivul pentru care este crucial sa ai o strategie eficienta de promovare pe mai multe platforme.

Daca doresti sa cresti audienta, sa obtii mai multe avantaje sau sa cresti nivelul de conversie – Zinger este aici pentru a te ajuta.

servicii

Facebook – cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar, ai garantia de a ajunge la publicul dorit prin intermediul platformei de socializare lider de piata.

Instagram – una dintre cele mai captivante platforme de social media orientata spre vizual.

  • 74% din utilizatorii Facebook afirma ca isi acceseaza contul in fiecare zi
  • 66% din utilizatorii Facebook afirma ca le place si urmaresc cel putin un brand 
  • 89% dintre cei care vand online afirma ca Instagram este o platforma de socializare foarte eficienta pentru marketing influencer
  • 90% dintre utilizatorii Instagram afirma ca urmaresc cel putin o afacere