rezultate imediate

Reclamele au cel mai rapid rezultat

Retelele sociale genereaza trafic catre site, cresc reputatia business-ului si interesul pentru produsele firmei.

Dar 95% din conturile de promovare ale utilizatorilor de Facebook nu sunt optimizate corect, rezultand o risipa enorma.

publicitate social media

servicii

Accesibil si eficient

Cheltuieste cu intelepciune banii

Social media advertising este cea mai rentabila forma de publicitate disponibila astazi. In medie, poti cheltui 10 Lei si ajungi inmmedie la 1.000 de oameni. In comparatie cu retetele traditionale, serviciile noastre de publicitate sunt de cel putin 3 ori mai putin costisitoare.

Publicitate direct catre publicul tau

  • Demografie: difuzam reclame orientate catre oameni in functie de interesele si comportamentele lor online, vizand anumite varste, locatii, niveluri de venit, etc.
  • Liste de e-mail: putem difuza anunturi personalizate in baza de date de e-mail pentru a repeta vanzarile.
  • Vizitatori ai site-ului: adaugam pixeli de retargeting pe site-ul tau si prezentam reclamele publicitare vizitatorilor recenti. Deoarece doar 1-2% dintre vizitatori se transforma in cumparatori de la prima vizita, vom folosi retargeting-ul pentru a creste rata de conversie.

Obtine rezultate rapide

Serviciile noastre de publicitate in retele de socializare accelereaza rezultatele si poti ajunge la clienti instantaneu, poti genera rapid urmaritori, implicare și trafic pe site. Pe masura ce ajungi la mai multe persoane, obtii mai multa constientizare, trafic si vanzari.

Publicitate cu rezultate in Social Media

Continutul unui site este foarte important. Daca aveti deja un website care nu produce rezultatele asteptate in urma unei campanii de Social Media, recomandarea noastra este sa facem o analiza si sa luam masuri. De multe ori este nevoie de refacerea site-ului, cu un webdesign atractiv si continut structurat diferit. Suntem aici pentru sugestii si incercam de fiecare data sa livram mai mult. Va asteptam la o intalnire pentru a stabili obiectivele.