urci?

Trebuie sa fii gasit rapid!

Prin serviciul nostru de optimizare SEO in Timisoara, iti asiguri gasirea rapida a website-ului in cautarile Google, generand mai mult trafic pe site. Pozitia site-ului va fi mai sus in cautarile pe Google, potentialii clienti vor creste traficul pe site, iar rezultatele sunt masurabile astfel incat sa putem observa campaniile functionale.

Pachetele SEO pe care le implementam companiilor sunt unice in functie de obiectivele specifice fiecarei afaceri, de bugetul și publicul sau tinta. Dezvoltam un plan personalizat pentru a optimiza site-ul, pentru a-l plasa peste concurenta in cautari, in functie cuvintele cheie pe care le foloseste cel mai mult publicul tinta.

cat de sus?

Proceduri:

—  Prezentarea business-ului, identificarea publicului tinta, obiectivelor si analiza site-ului

—  Dezvoltarea unui plan personalizat pentru a plasa website-ul peste concurenta 

—  Implementarea unor unelte tehnice SEO, tablouri de bord și sisteme analitice

—  Executarea strategiilor de optimizare pe site si pe fiecare pagina in parte

—  Optimizare continua a paginilor, blogging, crearea de link-uri, consultanta si strategie pentru a ne asigura un succes de durata 

seo Timisoara

esti on-line?

Ai nevoie de web-site!

Indiferent in ce domeniu ai afacerea, ai nevoie de un site! Unul de prezentare sau magazin on-line unde platile sa iti fie facute direct cu cardul. Dar trebuie sa ai un site profesional, care capteaza atentia si iti diferentiaza brandul tau de al concurentei, acesta fiind cartea de vizita a businessului. Clientii considera ca o afacere care nu are website este mai putin profesionista.

Atentie, totusi, ai la dispozitie doar 10 secunde pentru a lasa o impresie vizitatorilor site-ului, de modul in care arata acesta depinde daca sunt clienti castigati sau clienti pierduti.

Seo (search engine optimization) este un process de durata medie spre lunga (in functie de competitia in domeniul in care activati si a altor factori), scopul final fiind acela ca site-ul dumneavoastra sa evolueze si sa ajunga printre primele pozitii in motoarele de cautare. Astfel, firma dumneavoastra poate fi gasita usor de catre clientii din toata Romania.  Pentru o campanie seo productiva, recomandam o colaborare de minim 6 luni. In cazul magazinelor online sau pe orasele cu competitie puternica, termenul de asteptare poate sa ajunga chiar si la 1 an.