creare website de prezentare

afacerea ta este online?

Creare website de prezentare

Creare website de prezentare pentru orice domeniu de activitate! Unul de prezentare sau magazin online unde platile sa iti fie facute direct cu cardul. Dar trebuie sa ai un site profesional, care capteaza atentia si iti diferentiaza brandul tau de al concurentei, fiind cartea de vizita a business-ului. Clientii considera ca o afacere care nu are website este mai putin profesionista.  Atentie, totusi, ai la dispozitie doar 10 secunde pentru a lasa o impresie vizitatorilor site-ului, de modul in care arata acesta depinde daca ai castigat clienti sau i-ai pierdut.

stii sa vinzi non-stop?

Magazinul online ajunge la milioane de cumparatori

Cu un site bun, poti avea mii, zeci de mii, chiar si milioane de oameni care iti viziteaza magazinul online simultan. Imagineaza-ti potentialul companiei tale, daca ai putea expune produsele si serviciile tale unui numar nelimitat de persoane interesate care pot citi despre produsele tale si sa efectueze comenzi prin apasarea unui buton în orice moment – zi sau noapte si indiferent unde se afla. Chiar in acest moment, cineva din zona ta este online si cauta exact serviciul pe care-l oferi. Esti gasit cu usurinta?

fii profesionist!

Cream website-uri pentru afaceri din toate domeniile de activitate:

⇒ B2C (shop online, plata cu card bancar)

⇒ B2B (platforma complexa)

⇒ agentie imobiliara

⇒ medicina

⇒ restaurante, cafenele, cluburi

⇒ biblioteci, cluburi de lectura

⇒ fitness si activitati sportive

⇒ infrumusetare personala

⇒ turism

⇒ organizatii non-profit

Ofera Experienta

94% dintre oameni judeca o afacere bazata pe designul site-ului. Vizitatorii trebuie sa fie impresionati din primul moment in care ajung pe pagina. Vom crea un design care va construi credibilitatea afacerii folosind cele mai recente tendinte in domeniul web design.

Iesi in Evidenta

Daca site-ul arata aproape la fel ca al concurentilor, vizitatorii te vor uita imediat.   Website-ul trebuie sa surprinda si sa lase un impact pozitiv puternic asupra clientilor inca din primul moment. Te vom ajuta sa te diferentiezi de concurenta prin crearea unui design adaptat special pentru brand-ul tau.

Iti trebuie admiratori

Cand site-ul ofera o experienta excelenta pentru utilizatori, acestia nu vor uita si iti vor recomanda afacerea altor persoane. Castigi mai mult trafic si atragi clienti noi. Construim un website intuitiv si usor de navigat, astfel incat produsele business-ului tau sa ajunga cat mai rapid si simplu la clienti.

Viteza mare

Peste 50% din cautarile online la nivel mondial se fac folosind telefoane mobile. Deoarece Google a lansat noul algoritm al motorului de cautare denumit „Mobilegeddon”, receptivitatea mobila nu a fost niciodata atat de importanta. Trebuie sa ne asiguram ca site-ul, indiferent de dimensiune si complexitate, se va incarca corect pe toate dispozitivele. Vom crea un design adaptat fiecarui dispozitiv, asigurandu-ne ca traficul site-ului este optimizat.

Fii social

Website-ul trebuie sa aiba butoane care directioneaza traficul catre social media, iar vizitatorilor le va fi mai usor sa identifice toate link-urile si apoi sa trimita informatia pe profilurile lor sau ale prietenilor. Nu numai ca site-ul ajunge la noi segmente de public, dar accesarea lui din retelele de socializare va stimula in mod indirect optimizarea motorului de cautare. Te putem ajuta sa iti construiesti un site care poate deveni rapid viral.

unde te situezi?

Lista de preturi pentru
Creare Website

01Incepator - 390 €

creare website de prezentare

timp de realizare: de la 3 zile

optimizare mobil/tableta

galerie foto/video

adresa e-mail personalizata

apelare Telefon, WhatsApp, LiveChat

instalare NewsLetter

integrare retele sociale

securitate suplimentara

SEO

Google Analytics

02Mediu - 690 €

Pachetul Start

       +

magazin online cu pana la 50 produse

imbunatatirea timpului de incarcare a site-ului

03Avansat

Pachet Mediu

      +

magazin online cu nr. nelimitat de produse

plata online integrata

achizitie domeniu + hosting

pop-up cu oferte

administrare site

promovare Google Ads