branding

esti recunoscut?

Branding

Brandingul nu este reteta pentru a avea succes. Este reteta pentru a fi cel mai bun.

Un nume captivant si un logo frumos nu mai sunt suficiente pentru a starni interesul consumatorilor moderni in era digitalizata.

Cu Zinger ai certitidinea ca vom crea o identitate solida a brandului tau prin o buna adaptare a celor mai noi tendinte globale.

Vom transforma brandul tau in unul cu o prezenta autoritara online, autentic si de incredere.

Focusul nostru principal este sa gasim adevarata esenta a afacerii tale, ca sa putem vizualiza si comunica „de ce” afacerea ta e importanta pentru clienti.

Prin crearea unui brand cu un impact puternic asupra clientilor business-ului vei genera o promisiune pentru clienti, reflectand asteptarile pe care le au de la produsele si serviciile oferite, in acelasi timp diferentiindu-te de oferta concurentei.

Afacerea ta va obtine un avantaj semnificativ, va ajunge la piata tinta si o va extinde.

Din pacate, atunci cand discutam de Branding la nivel mare, sunt putini cei care inteleg acest concept. Bugetele de implementare sunt de obicei “sugrumate” si se omite aceasta parte de importanta maxima. Odata plecati la drum cu o idee gresita, este foarte greu sa se mai poata face ceva pentru a redresa traiectoria proiectului. Recomandam de fiecare data o intalnire pentru a discuta cu un reprezentant ZINGER. Impreuna putem sa stabilim niste obiective si un plan de actiune pentru a obtine un randament mult asteptat. 

Conteaza distanta?

Cu siguranta nu. Avem clienti din toata lumea si colaboram cu oricine este deschis in acest sens. Singurul avantaj in cazul in care sunteti din Timisoara ar fi ca ne putem intalni “fizic” si sa stam de vorba la o cafea. Distanta nu ne opreste si orice proiect de branding poate reprezenta pentru noi un mare interes.