esti eficient?

Trebuie sa fii sus!

O multime de oameni cauta lucruri. Cautarea este extrem de puternica pentru o afacere nu doar pentru ca genereaza mult trafic, ci pentru ca este un trafic foarte specific, cu intentie mare de cumparare. Cei mai multi clienti sunt in cautare a tot felul de lucruri care sunt doar inrudite cu afacerea ta. Acest lucru inseamna si mai multe oportunitati de a te conecta cu acei oameni, de a te face cunoscut, de a ajuta cu raspunsuri la intrebarile lor, la rezolvarea problemelor lor si a deveni o resursa de incredere pentru ei.

esti rapid?

Administrare cont Google Adwords

Google are o cota de piata de cautare de 75% și genereaza 71% din veniturile sale din reclame. Cu instrumentele potrivite vom economisi timp pentru a primi informații cruciale, astfel incat te vor ajuta sa faci mai multi bani, mai rapid. PPC Management este procesul de promovare a afacerii prin motoarele de cautare. Cand oamenii cauta un produs sau serviciu precum al tau pe Google, vom ajuta compania ta sa apara în partea de sus a cautarilor. Cu PPC se genereaza trafic de inalta calitate, cresc conversiile si se obtin rezultate instantaneu atunci cand este utilizat corect fiind foarte profitabil.

administrare cont google adwords

Google Search Ads

Folosind Google Search plasam reclame pe motoarele de cautare, iar atunci cand persoanele cauta produse si servicii asemanatoare cu cele ale afacerii tale, reclamele vor aparea si ii vor redirectiona pe website-ul tau creascand astfel traficul.

Google Remarketing Ads

Remarketing ads sunt reclame de tip banner care stau in atentia vizitatorilor recenti si ajuta la conversii. Cu cat oamenii iti vad mai des brandul, cu atat creste increderea in el si cresc sansele ca ei sa iti devina clienti.

Google shopping services

Anunturile de cumparaturi Google sunt utilizate de firmele de comert electronic care vand produse online. Aceste anunturi apar in rezultatele motorului de cautare si conduc traficul catre site la costuri mai mici.

Administrare cont Google Adwords la un cost cat mai redus

Contacteaza-ne acum pentru a discuta despre campania ta de Google Adwords